Grants

Támogatott forgóeszköz hitel

Cégünk fő tevékenysége repülőgép szimulátorok gyártása és karbantartása: A saját fejlesztésű APS szabványra előkészített FNPT II MCC jogosítási szintű (EASA szerint) szimulátorunk valósághűen tükrözi az Airbus A320 típus tulajdonságait, mely szimulátorok a pilótaképzés és vizsgáztatás professzionális eszközei a pilótaképző szervezetek számára, világszerte.

Közel nullára csökkent a Simnest Aviation hatvani üzemének energiaigénye

A Széchenyi 2020 program keretében megvalósult épületenergetikai fejlesztések eredményeképp a repülőgép szimulátorokat fejlesztő és gyártó cég hatvani üzeme teljes mértékben gázfüggetlenné vált, villamosenergia szükségletét pedig egy 48,8kWp-es napelemrendszer látja el, így közel 30 tonnával csökkent a telep éves CO2 kibocsátását.

Új oktatási rendszerhez rugalmasan testre szabható repülés szimulációs oktató eszköz fejlesztése

A magyarországi Simnest Aviation szimulátor gyártó és a belga Skywings Flight Trainings oktató szervezet fejlesztő csapata a nemzetközi Eureka szervezet által támogatott közös projektben dolgozik együtt egy új repülés szimulációs szoftveren.

PreDEM – Prevenciós szűrő vizsgálati rendszer kifejlesztése a demencia korai fázisú vizsgálatához

A PreDEM korai szűrésen és mesterséges intelligencia feldolgozáson alapuló kockázatelemzéssel, kognitív képességeket felmérő játékok és szemmozgást figyelő diagnosztikák használatával szűri majd a demencia első, másként észrevehetetlen jeleit.

Advanced FNPT II MCC jogosított repülőgép szimulátor másodlagos kezelő szerveinek prototípus fejlesztése

A projektben megvalósuló fejlesztés olyan repülőgép szimulátorokban használt kezelőszerveket céloz meg, melyek a másodlagos kategóriába tartoznak.

Hierarchikus objektumalapú és folyamatszemléletű adatbázis modellen alapuló, rugalmas paraméterező környezetben kifejlesztett integrált kórházi információs és szórakoztató rendszer prototípus fejlesztése

A projekt során egy új szoftverfejlesztő környezet kerül kialakításra, melyben bonyolult adatbázis kapcsolatokat igénylő rendszereket, folyamatok mentén, modulokból felépítve lehet elkészíteni egy paraméterező felület segítségével.

FNPT II MMC repülőgép szimulátor

A projekt célja olyan repülőgép szimulátorok gyártása, mely azon kívül, hogy maximálisan megfelel a hatóságok által előírt magas szakmai követelményeknek, megfelel a jelenleg még csak ajánlásként definiált jövőbe mutató szimulátor eszközökkel szemben támasztott követelményeknek is.

Elektronikus sidestick

Az NKFI alapból megvalósuló projekt célja, egy új technika kifejlesztésével, a repülőgép szimulátorokban használatos elsődleges kezelőszervek új generációjának létrehozása, melyek megfelelnek az ICAO által újonnan megfogalmazott ajánlásnak, bővítve ezzel az elsődleges kezelő szervek által szimulált paraméterek körét.

A Stereocake egy kompakt szeteroszkópikus filmprodukciós rendszer, ami nem csak lehetővé teszi, hogy félprofesszionális kamerák használatával profi 3D filmet készítsünk, de összefogja és leegyszerűsíti a film felvételén dolgozó emberek munkáját.

A projekt első szakaszának a célja egy olyan prototípus megépítése, amivel be tudjuk mutatni a rendszer legfontosabb funkcióit és szemléltetni tudjuk a filmet készítő stáb munkáját támogató intuitív felhasználói felületet.

Newsletter

Stay up to date with our current news
and developments. We never send
more than 2 emails / month.